Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Shale Black salon

De woonkamer...vinyl is een goudmijn aan ideeën

De zithoek en eetruimte zijn de ultieme leefruimtes in een huis waarin veel tijd wordt besteed. Ze vormen het decor voor talloze activiteiten, of je nu een film kijkt, een praatje maakt, eet, met de kinderen speelt, vrienden ontvangt, een boek leest... of een dutje doet! Het is zo'n goed gevoel wanneer je op je gemak voelt in deze kamers. 

In dit opzicht speelt de vloeroplossingen een vrij beslissende rol. De kleuren, stijlen en materialen bepalen de algemene sfeer, die verder kan worden versterkt met meubels of decoratieve voorwerpen, zoals een kleurrijke bank, een mooie eettafel of een schilderij. 

Een vinylvloer kan alles in de kamer samenbinden. Het dient als omhulsel voor jouw interieur en als speelplaats voor jouw levensstijl! 

Welke vloer is er geschikt voor een woonkamer? 

Een licht houtdesign om kamer te verlichten, een donkere houtafwerking voor een spectaculaire industriële look, imitatie gebleekt hout voor een bohemien gevoel... De Senso Premium Clic collectie met zijn 14 houtdessins (grijs, hazelnoot, goudkleurig, enz.) en eenvoudige lijmvrije installatie is de ideale oplossing voor iedereen die een parketachtige vloer in zijn woonkamer wenst! Voor een meer organische sfeer bieden de Senso-collecties ook de elegantie van natuurlijke leisteen en een eenvoudige installatiemethode met zelfklevende rechthoekige tegels, evenals een hele reeks cementsoorten met verschillende tinten en reflecties. Laat jouw creativiteit de vrije loop! 

Een goudmijn aan ideeën voor de renovatie van de salonvloer 

De vloeroplossingen kunnen worden gebruikt om structuur te brengen in een grote leefruimte. Om een gevoel van eenheid te creëren tussen de woonkamer en de open keuken, kies jee voor PVC-vloer uit de HQR-collectie, die een ruime keuze aan tijdloze designs biedt. Omgekeerd kan de vloerbedekking helpen de grenzen van de verschillende woonruimtes aan te geven. Zo kan de markering van de eethoek een vleugje moderniteit brengen, zoals met de Cordoba vloeroplossingen uit de Senso Premium Easy collectie. Deze tegels hoeven niet te worden vastgelijmd en hebben geen kliksysteem, wat betekent dat ze gemakkelijk te installeren zijn en kunnen worden verplaatst om een origineel mix & match ontwerp te creëren! 

Een verantwoorde en slijtvaste vinyl vloeroplossingen voor de woonkamer

Het veranderen van de vloer in de woonkamer is een zeldzame gebeurtenis in huis, dus de kwaliteit en duurzaamheid van de nieuwe vloerbedekking zijn van cruciaal belang. Met de vloeroplossingen van Gerflor gaat jouw vloer een mooie toekomst tegemoet, vooral omdat elke serie minstens 10 jaar gegarandeerd is, en in sommige gevallen zelfs 15 of 20 jaar. De oppervlaktebedekking biedt een langdurige bescherming van de vinylvloer tegen vlekken, krassen en strepen. Aangezien de afzonderlijke klevende planken kunnen worden vervangen, zal de gekozen vloerbedekking tot het einde der tijden meegaan. Ook dat is duurzaamheid! 

Virtuo Clem Around The Corner tendance minimaliste

Een nieuwe trendy en design lounge: Clem ATC X Virtuo

De Virtuo Clic collectie, een oneindig aantal mogelijkheden? Art Deco trend met Daintree Brown,
industrieel met het minerale effect van de kleur Nordic Stone, bohemien met het Sunny Light houtdesign...

Stay tuned
instagram pinterest
Timber Camp: omarm de natuur
Is er iets beter dan een avondje bij de haard?

Hout leer en beton zijn de ideale materialen voor deze trend, waarbij vintage en moderne materialen worden gemengd in een industriële stijl. 

Bekijk deze trend
Authentic blond salon
rs36949_sunny_nature_kitchen-lpr.

Visualiseer jouw vloer

Ben jij bezig met een renovatieproject? Wil jij jouw woonkamer gezelliger maken? Of wil je jouw badkamer voorzien van een nieuwe look?

Integreer in realtime onze vloeren op jouw eigen foto en selecteer de perfecte kleur die bij jouw huis past. Met een nieuwe vloer kunt je de hele sfeer van een huis veranderen.

Probeer nu

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve informatie, tips, installatie-instructies, inspiraties, nieuwe producten, nieuws en de evenementen waaraan wij deelnemen...

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.