Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Enpire Sand chambre enfant

Hoe ontwerp je een kinderkamer met vinylvloeren?

De komst van een baby is vaak een gelegenheid om een huis opnieuw in te richten en een kamer te verbouwen tot kinderkamer. Een paar jaar later wil je door het vele speelgoed en de vele vriendjes en vriendinnetjes de ruimte misschien opnieuw inrichten, met een stapelbed of een bureau... Kleintjes worden groot en hun kamer moet mee! Gerflor vloeren voldoen aan de hoogste normen en zijn daarom een betrouwbare partner voor kinderkamers.

Gemoedsrust dankzij lijmvrije installatie 

Gerflor biedt innovatieve loose-lay vloeren die zonder lijm kunnen worden gelegd. Dit betekent geen vluchtige organische stoffen (VOC's) die vaak in lijm in de kinderkamer worden aangetroffen. Daarbij zijn de vloeren eenvoudig te leggen... en zelfs eenvoudig te verwijderen, zodat de vloeren gemakkelijk hergebruikt of gerecycled kunnen worden. Onze collecties zijn verkrijgbaar in honderden dessins: je hoeft alleen maar te kiezen welke e mooi vindt! 

Op zoek naar decoratieve ideeën voor een kinderkamer? 

In deze kamer kun je jouw fantasie de vrije loop laten. Waarom probeert je geen natuurlijk houteffect voor een heel zachte Scandinavische sfeer, of imitatiebeton dat past bij de magnetische verf op de muren? Wat dacht je van een witte laminaatvloer om de teddyberen en accessoires te accentueren, of zelfs een vloer met verschillende tinten, zoals het Harbor Pearl model uit de Texline collectie? 

Gerflor PVC vloeren: eenvoudige, ecologische reiniging 

In slaapkamers krijgen kinderen de ruimte om zich op allerlei manieren te uiten: verf, speeldeeg, afwasbare stiften, modderige kleren die op de vloer gegooid worden... kortom, het is een plek die regelmatig schoongemaakt moet worden. 

Met Gerflor vinylvloeren heb je genoeg aan een sopje! Je hoeft geen schoonmaakmiddelen te gebruiken die schadelijk zijn voor het milieu. Dit maakt het dus de ideale oplossing voor een kinderkamer. 

Réno Le Monde de Jaïa chambre enfant

Amandine's sublimated attic, an ideal space for children

Soft and soothing atmosphere with #SunnyWhite wood effect slats from the Senso Premium clic collection...
Perfect for optimizing light!

Restez connecté
instagram pinterest
Je hoeft niet op de zon te wachten als je wat warmte in huis wilt halen!

De op planten geïnspireerde trend vindt zijn weg naar behang, schilderijen, designobjecten... en gaat perfect samen met een natuurlijke vloer, zoals de Sisal Natural uit de HQR-collectie.

Bekijk deze trend
Sisal naturel salon Tropical
rs36949_sunny_nature_kitchen-lpr.

Visualiseer jouw vloer

Ben jij bezig met een renovatieproject? Wil jij jouw woonkamer gezelliger maken? Of wil je jouw badkamer voorzien van een nieuwe look?

Integreer in realtime onze vloeren op jouw eigen foto en selecteer de perfecte kleur die bij jouw huis past. Met een nieuwe vloer kunt je de hele sfeer van een huis veranderen.

Probeer nu

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve informatie, tips, installatie-instructies, inspiraties, nieuwe producten, nieuws en de evenementen waaraan wij deelnemen...

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.