Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vinyl is de sleutel tot een hygiënische en elegante badkamer

Zingen onder de douche, luisteren naar de radio tijdens het tandenpoetsen, ontspannen in bad met een goed boek, de kinderen die in bad spelen met het water, make-up aanbrengen... Er gebeurt veel in de badkamer! Tussen functionaliteit en genot heeft deze gedeelde maar ook privé-ruimte vaak een beetje hulp nodig om aan alle eisen van de gebruikers te voldoen ... en de ruimte zelf: misschien klein of een beetje rommelig, maar zeker charmant!

Waarom kiezen voor een PVC-vloer voor in een badkamer? 

Kiezen voor een vinylvloer voor in een badkamer biedt comfort op verschillende manieren: comfort voor het lichaam, met een vloer die veel prettiger aanvoelt dan koude tegels;

  • Dagelijks comfort, met de gemoedsrust die je krijgt als u weet dat een PVC-vloer vlek- en waterbestendig is
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Veel langere levensduur 
  • Visueel comfort, omdat het veranderen van de vloer van uw badkamer een geweldige manier is om deze nieuw leven in te blazen! 

Vinyl, synoniem voor variatie! 

De vloer vernieuwen is DE manier om je badkamer een nieuwe look te geven. De vloer (en misschien ook enkele accessoires) kan de sfeer in deze ruimte met wastafels, douches, toiletten, schoonheidsproducten enz. volledig veranderen. Maak dus plaats voor een donker en mineraal grijs om met contrasten te spelen, of een chique en natuurlijk parketeffect, of een geometrisch patroon of cementtegels om een stijlvol statement te maken... 

Gerflor PVC, een eenvoudige oplossing voor de renovatie van de badkamer 

Voor veel badkamers betekent renovatie van de vloer veel hak- en breekwerk om in lastige hoeken te passen. Met Gerflor PVC, zoals vinylplaten en verlijmbare producten, hebt u alleen een metalen liniaal en een snijder/tang nodig. Het is dus gemakkelijk te installeren en comfortabel voor jouw voeten! 

Al onze inspiraties voor trendy en duurzame badkamers!

Droom jij ervan de tegelvloer in jouw badkamer te vervangen? Een badkamervloer moet waterdicht, functioneel en esthetisch zijn! Te ingewikkeld? Nee! Bekijk de verhalen van onze klanten die de uitdaging zijn aangegaan om hun badkamers zowel mooi als praktisch te maken. Dus, klaar voor nog meer prachtige home tours? Laten we beginnen!

Lees meer
Stay tuned
instagram pinterest
Gewaxt beton: een niet te missen ultratrendy materiaal!
EEN GEGARANDEERDE WINNAAR VOOR NATTE RUIMTES

De zachte uitstraling, natuurlijke kleur en industriële look zijn de kenmerken van gewaxt beton! Deze vloeroplossingen worden voortdurend gewijzigd en bijgewerkt om aan de verwachtingen van de consument te voldoen en tegelijkertijd in te spelen op de nieuwste trends binnen de interieurmarkt.

Bekijk deze trend
rs36949_sunny_nature_kitchen-lpr.

Visualiseer jouw vloer

Ben jij bezig met een renovatieproject? Wil jij jouw woonkamer gezelliger maken? Of wil je jouw badkamer voorzien van een nieuwe look?

Integreer in realtime onze vloeren op jouw eigen foto en selecteer de perfecte kleur die bij jouw huis past. Met een nieuwe vloer kunt je de hele sfeer van een huis veranderen.

Probeer nu

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve informatie, tips, installatie-instructies, inspiraties, nieuwe producten, nieuws en de evenementen waaraan wij deelnemen...

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.