Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
A room full of modernity

Eléonore's woonkamer met een moderne betonuitstraling

Client
Eléonore (@montoutmontoit.deco)
Type
Woonkamer
Project type
Renovatie
Size
52m²
Products
Virtuo 30 Clic - 0989 Latina beige

Een woonkamer vol moderniteit

Op haar Instagram-account @montoutmontoit.deco deelt Eléonore al haar doe-het-zelf life hacks en ideeën in haar tutorials om te bewijzen dat iedereen in staat is om zijn eigen decoratie en renovaties te doen.

Als moeder van twee jonge kinderen was ze op zoek naar een snel en gemakkelijk alternatief voor het vervangen van haar oude keramische tegels. Ze woonde al meer dan vier jaar in de regio Lyon en wilde haar woonruimte, die haar salon en eetkamer omvat, moderniseren. Ze wilde een vloer van gewaxt beton, maar zonder alle nadelen die daarmee gepaard gaan (moeilijke installatie, ingewikkelde en dure reiniging en onderhoud, veroudering, enz.) Het lag voor de hand dat wij haar een handje hielpen bij haar renovatie door haar onze PVC-tegels uit de VIRTUO 30 Clic-serie (Latina Beige) voor te stellen, die een vloer van gewaxt beton perfect nabootsen.

Snel en gemakkelijk te installeren

Eléonore wilde de make-over zo snel mogelijk en met een minimum aan materiaal uitvoeren om haar drukke huis niet te overbelasten tijdens het project. Gewapend met alleen een liniaal, een mes en een hamer begon ze de PVC-tegels te leggen.

PVC-tegels gemaakt in Frankrijk

Onze Virtuo 30 Clic oplossing maakt deel uit van het uitgebreide assortiment Virtuo snap-together vinyl tegels en planken. Het maakt deel uit van onze Franse premium collectie. Het heeft ook een aantal andere voordelen, waaronder:

  • Het Gerflor snap-together systeem, waardoor het gebruik van lijm of kleefstof niet nodig is.
  • Snelle en eenvoudige installatie
  • Drie gereedschappen om de tegels te plaatsen: een hamer, een liniaal en een mes.
  • Een 100% recyclebaar product van Franse makelij
     
A room full of modernity

De woonkamer transformeren

In slechts twee kleine dagen voltooide ze haar vloerrenovatieproject. De volgende foto's tonen het resultaat nadat ze de PVC-tegels had gelegd. Eléonore is verbaasd over het resultaat en herkent haar huis niet meer terug. Ze heeft zelfs de indruk dat de vloer de ruimte groter doet lijken. Ze heeft afscheid genomen van haar oude keramische tegels, de zichtbare voegen en de koude voeten... Zoals ze het zo mooi zegt: "Het is zo'n verademing om op mijn sokken rond te lopen, zelfs in de winter!"

Het resultaat voor en na de renovatie

Living area before
Living area after

Relevante artikelen:

Interior Designer: visualiseer jouw project!

Voeg onze vloeren in real-time toe aan de door jouw geselecteerde foto en kies de perfecte kleur voor bij jou thuis!

Je zult de perfecte vloer vinden die de hele sfeer van jouw huis zal veranderen.
Probeer nu!

Probeer nu!
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.