Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pomelo studio
Pomelo studio
renovation_studio_pomelo.jpg
pome_studio_renovation
renovation_studio_pomelo_rouleau_vinyle.jpg
renovation_studio_pomelo_rouleau_vinyle.jpg

Gerflor x Pomelo Studio

Client
Pomelo
Type
Werkplaats
Project type
Renovatie
Size
40m²
Products
HQR - 2211 Sisal Cream, 2219 Rough Chocolate en 1786 Brooklyn dark

Renovatie van de Pomelo Studio in beeld!

Bron : Pomelo Studio 

Hier bij Pomelo is het ontwerpen van een opvallende werkruimte een must. Onze studio weerspiegelt ons imago met zijn comfortabele en harmonieuze stijl. Onze werkomgeving is ontworpen om onze creativiteit te ontketenen en onze dagelijkse prestaties te stimuleren! 

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om een goede sfeer en een werkruimte op maat te creëren. Qua decoratie zijn we altijd op zoek naar pareltjes die bij onze persoonlijkheid passen en ons concept in de studio vertalen. Pomelo Studio vestigde zich in wat vroeger een garage was. We moesten de ruimte volledig renoveren om er een professionele studio van te maken. Eigenlijk moesten we vanaf nul beginnen.

Als er één ding is dat nooit over het hoofd gezien mag worden in een professionele werkplaats, dan is het wel de vloerbedekking. Die moet stijlvol, praktisch en duurzaam zijn en het licht kunnen vangen! Dat is een van de redenen waarom we hebben gekozen voor een professioneel merk dat gespecialiseerd is in vloeroplossingen, namelijk Gerflor met zijn hoogwaardige producten. 

Wanneer stijl en kwaliteit samenkomen

Gerflor biedt een uitgebreid assortiment innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor zowel professionals als particulieren. We werden meteen verliefd op hun moderne ontwerpen, zachte materialen en selectie van kleuren, waardoor we gemakkelijk de vloeroplossingen voor verschillende ruimtes in de studio vonden. Gerflor voldoet aan al onze eisen, want de producten zijn van Franse makelij en milieuvriendelijk. Zoals u maar al te goed weet, werken we hier bij Pomelo graag met merken die dezelfde waarden en verbintenissen verdedigen, ongeacht de branche! 

Gerflor bij Pomelo Studio

De prachtige vloeroplossingen in onze keuken zijn van Gerflor! We zijn erg blij met het strakke en grafische design. Het assortiment waar dit model uit komt is zeer stijlvol en we zijn er helemaal weg van. We hebben de producten van Gerflor echt ten volle benut en je vindt ze zowat overal in onze studio! 

Niets gaat verloren! 

In dit deel van de studio is het model Rough Chocolate in cirkels van verschillende grootte gesneden voor een werkelijk uniek design effect! Niets gaat verloren bij Pomelo! We hebben de vloeroplossingen gebruikt als achtergrond voor onze fotoshoots!

One-of-a-kind effect

Pomelo kwam met het idee, en het resultaat is geweldig! Het is precies wat we voor ogen hadden voor de Studio, met een werkruimte, een fotoshootruimte, een boekingsruimte en een vergaderruimte. De studio is een creatieve locatie die zich aan elke situatie kan aanpassen.

We zien je graag in de studio. Kom kijken hoe we de producten van Gerflor hebben geïnstalleerd. U kunt er zelfs met ons over praten en ze testen. We hebben leuke gesprekken gehad met Gerflor. Het Pomelo team werkt graag samen met een Frans eco-vriendelijk merk. 

Relevante atikelen:

Interior Designer: visualiseer jouw project!

Voeg onze vloeren in real-time toe aan de door jouw geselecteerde foto en kies de perfecte kleur voor bij jou thuis!

Je zult de perfecte vloer vinden die de hele sfeer van jouw huis zal veranderen.

Probeer nu!
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.