Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
buanderie_apres.jpeg

De opgeruimde en georganiseerde bijkeuken van Oriane

Client
Oriane (​​@oriane.home.deco)
Type
Bijkeuken
Project type
Renovatie
Size
5m²
Products
Senso Premium Clic - 0829 Authentic Blond

Oriane's elegante en functionele bijkeuken

Wie zei dat een wasruimte of bijkeuken niet chic kon zijn? Omdat we zoveel tijd doorbrengen in deze ruimte die ons in staat stelt om iedereen schoon te houden, waarom zouden we deze plek dan niet aangenaam maken? @oriane.home.deco had een geweldig idee: een beetje gezellige decoraties aan de muur, een mooie lamp aan het plafond, en onze prachtige Senso Premium Clic Authentic Blond op de vloer, en dat is alles! 

Hoe verander je een bijkeuken in een kamer waar je jezelf aangenaam voelt?

Oriane heeft de oplossing gevonden met onze Gerflor Senso Premium Clic Authentic Blond vloer. Met onze clic tegels en planken met licht parketeffect, zoals deze, heb je de mogelijkheid om elegantie met functionaliteit te combineren. Senso vloeren zijn namelijk ideaal voor deze moeilijk bereikbare ruimtes, want ze zijn 100% waterdicht, gemakkelijk schoon te maken, kras- en vuilbestendig, en natuurlijk met 15 jaar garantie. 

Senso Premium Clic is niet alleen eenvoudig te installeren en te gebruiken, het is ook een gezond en ecologisch product: het heeft een A+-classificatie voor de luchtkwaliteit binnenshuis, het assortiment bestaat voor 80% uit in Frankrijk gekochte grondstoffen, voor 55% uit gerecyclede materialen en het assortiment is gegarandeerd 100% recyclebaar. 

Voeg daarbij een gestructureerde organisatie, een werkblad op maat, de elegantie van tegels in de credenza, zorgvuldig gekozen opbergmanden, een paar groene planten, en je bent klaar voor een aangename en goed gemaakte ruimte, waar het werk schoonmaken (bijna) een plezier wordt! 

Resultaat voor en na de renovatie:

buanderie_avant.jpeg
oriane-home-deco-2.jpg

Relevante artikelen:

Interior Designer: visualiseer jouw project!

Voeg onze vloeren in real-time toe aan de door jouw geselecteerde foto en kies de perfecte kleur voor bij jou thuis!

Je zult de perfecte vloer vinden die de hele sfeer van jouw huis zal veranderen.

Probeer nu!
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.