Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
renovation_suite_parentale_clem_around_the_corner.jpg
renovation_suite_parentale_clem_around_the_corner_deco.jpg
reno_suite_parentale_choix_du_sol.jpg

De bliksemsnelle renovatie van een master bedroom

Client
Marion & Renaud (@clemaroundthecorner)
Type
Slaapkamer, keuken en woonkamer
Project type
Renovatie
Size
30m²
Products
Senso Premium Clic - 0834 Cleveland Nature

Een master bedroom renoveren in 24 uur; de uitdaging van Clem Around The Corner

"Vandaag neem ik jou graag mee naar Saint-Didier-au-Mont-d'Or om u te laten zien hoe we een verouderde master bedroom met badkamer volledig hebben getransformeerd. Eén dag was voldoende voor dit project!

Het mooie huis van Marion en Renaud biedt een prachtig uitzicht op de Monts du Lyonnais. Maar het middelpunt van onze aandacht vandaag is hun slaapkamer met zijn open en-suite badkamer. Het echtpaar nam contact met me op voor advies en vroeg me hen een handje te helpen bij hun renovatieplannen."

Een ouderlijke suite transformeren in minder dan een dag 

"Marion en Renaud stonden voor een vrij typisch probleem, en één waar je je waarschijnlijk wel in kunt herkennen. Het doel was om de kamer een complete make-over te geven zonder al te veel tijd aan het proces te besteden. Ze waren van plan diezelfde nacht nog in de kamer te slapen, dus moesten ze een aantal slimme oplossingen en snelle oplossingen bedenken. 

Marion en Renaud wilden een warme, gezellige en stijlvolle sfeer creëren. Wat mij betreft is het veranderen van de vloeroplossingen de sleutel tot een geslaagde renovatie, dus dat is het eerste dat veranderd moest worden in hun slaapkamer. Toen we erover spraken, vertelden ze me ook over enkele van hun 'deal-breakers'. Ze wilden niet alleen een vloerbedekking die gemakkelijk te leggen was, maar ook eenvoudig te reinigen, kosteneffectief en gemaakt in Frankrijk. Ik had de oplossing al in gedachten en het ideale product dat aan al hun eisen zou voldoen."

Ontdek de samenwerking

Gerflor X Clem Around the Corner: indrukwekkende renovatie bij Marion en Renaud thuis

Tip: Zet de ondertiteling aan en druk op het tandwieltje om een taal naar keuze te selecteren.

Een doeltreffende oplossing

Er is niets nieuws aan mijn oplossing, maar ze is nog steeds even doeltreffend, bevredigend en aantrekkelijk! Ik had deze vloeroplossingen al gebruikt met JC toen we besloten een weekend lang de badkamer in het oude familiechalet te verbouwen. Ik was ervan overtuigd - en dat ben ik nog steeds - dat Gerflor planken en tegels de perfecte vloeroplossing zou zijn voor het opknappen van hun slaapkamer en badkamer omdat: 

  •  Deze vloeroplossingen worden rechtstreeks op de tegels gelegd. Met andere woorden, het is niet nodig om de professionals in te schakelen of alles te verscheuren. Zoals je ziet, hebben we de vloer zelf in een paar uur gelegd. Als je met een soortgelijk project bezig bent, kun je de vloeren ook zelf leggen. 
  • Dit product is ultrabestendig en geschikt voor natte ruimtes. Eigenlijk was het een uitstekende oplossing voor deze ouderlijke suite. 
  • Gerflor planken en tegels zijn gemakkelijk te reinigen, wat voor Marion en Renaud een topprioriteit was. In het dagelijks leven kunnen ze gemakkelijk worden schoongemaakt met een sopje, wat een echte bonus is! 
  • Maar Senso Premium Clic van Gerflor is ook 100% recycleerbaar en bevat 55% gerecyclede producten, wat tegemoet komt aan de wens van het echtpaar om hun steentje bij te dragen aan de bescherming van het milieu.
  • Tot slot is de vloerbedekking gemaakt in Frankrijk.

Uiteindelijk heb ik het Premium Clic gamma aan Marion en Renaud aanbevolen, omdat het perfect aan hun eisen voldeed. Om hen te helpen bij het kiezen van het ontwerp heb ik gebruik gemaakt van de gratis Interior Designer tool op de Gerflor website. Met deze tool kon ik de verschillende afwerkingen direct in een foto van de slaapkamer die we wilden herinrichten verwerken. Dit betekende dat het koppel het eindresultaat duidelijker kon visualiseren en het beste ontwerp en de beste afwerking voor hun vloer kon kiezen. Ik koos drie lichte houtkleuren om de gezellige, warme toets toe te voegen die Marion en Renaud wilden. Na het bekijken van de simulaties in de Interior Designer tool van Gerflor, kozen ze meteen voor het Cleveland Nature design, dat verkrijgbaar is in het Senso Premium Clic assortiment. 

reno_suite_parentale_pose_dune_lame_vinyle.jpg
reno_suite_parentale_pose_lame_våinyle.jpg

Een sublieme renovatie

Daarna ging ik terug naar boven om een paar decoratieve accessoires toe te voegen. Om hun sublieme nieuwe vloeroplossingen naar een hoger niveau te tillen en het gezellige, warme gevoel echt te benadrukken, besloot ik een paar natuurlijke materialen, wat kaarsen en gedroogde bloemen toe te voegen. 

De voor en na foto's van de make-over van de slaapkamer spreken voor zich! Renaud legde deze nieuwe vloerbedekkinag in een oogwenk, en het verschil is gemaakt. Als je net als Renaud jouw nieuwe Gerflor vloerbedekking zelf wilt leggen, dan kan dat! Voordat je begint, moet je de bestaande tegels schoonmaken zonder ze nat te maken. Planken en tegels kun je moeiteloos met een hobbymes snijden (voor hoeken, afwerkingen, sanitair, enz.) en met een hamer in elkaar klikken.  

Daarna ging ik terug naar boven om een paar decoratieve accessoires toe te voegen. Om hun sublieme nieuwe vloeroplossingen naar een hoger niveau te tillen en het gezellige, warme gevoel echt te benadrukken, besloot ik een paar natuurlijke materialen, wat kaarsen en gedroogde bloemen toe te voegen. De voor en na foto's van de make-over van de slaapkamer spreken voor zich! Renaud legde deze nieuwe vloerbedekking in een oogwenk, en het verschil is gemaakt. 

Het resultaat voor en na de renovatie

suite_parentale_avant_renovation.jpg
renovation_suite_parentale_vue_salle_de_bain.jpg
suite_parentale_avant_la_renovation.jpg
renovation_suite_parentale_deco_chambre.jpg

Relevante artikelen:

Interior Designer: visualiseer jouw project!

Voeg onze vloeren in real-time toe aan de door jouw geselecteerde foto en kies de perfecte kleur voor bij jou thuis!

Je zult de perfecte vloer vinden die de hele sfeer van jouw huis zal veranderen.

Probeer nu!
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.