Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
maia_cha.jpg
maia_cha_sol_vinyle_renovation_cuisine.jpg

De verfijnde retro-stijl keuken van Maïa Cha

Client
Maïa Cha
Type
Keuken
Project type
Renovatie
Size
40m²
Products
Texline - 2144 Confetti Beige

Gerflor nodigt zichzelf uit in de gezinswoning van Maïa Cha

Maïa Chä houdt van foto's en lachende gezichten. Met haar blog deelt ze haar momenten van vreugde, favoriete foodie haunts, brutale tips, vrolijke portretten en overheerlijke recepten. Net als een zonnestraal, weet haar blog een warme gloed te creëren terwijl ze een gezonde dosis goede humor serveert.  Vanuit haar passie voor interieurdesign wilde ze graag de tegelvloer in haar keuken vervangen, die niet strookte met de sfeer die ze wilde creëren. Ze wendde zich tot Gerflor en haar rollen om haar vloerrenovatieproject tot leven te brengen. Een stijlvol ontwerp, eenvoudige installatie en eenvoudig onderhoud stonden bovenaan de prioriteitenlijst. 

Wat is het resultaat? 

Een prachtig gestileerde keuken met een licht retro gevoel, met lichte en kleurrijke tinten, waar de vloer alle ingewikkelde details onthult. Nadat ze een van onze producten uit de Texline-serie had gekozen, die ze zelf heeft gelegd met de hulp van de Gerflor-teams, vertelde ze ons over haar keuzes en haar eerste indrukken na de installatie. Hier volgen enkele fragmenten uit ons gesprek met deze jonge, creatieve en getalenteerde vrouw, die niet wilde dat haar leven als drukke moeder haar droominterieur in de weg stond. 

Wie ben jij, Maïa Chä?  

A-ha, ik hou niet echt van die vraag, omdat ik niet zo zeker ben :). Ik ben veel verschillende dingen tegelijk. Het hangt af van het weer, de mensen met wie ik ben, mijn gemoedstoestand op een bepaald moment, of zelfs wat ik toevallig draag :). Maar hier is een goede manier om mij te beschrijven... Ik ben de moeder Maïa, ik woon vlakbij Hossegor in het zuidwesten van Frankrijk, en ik ben een freelance fotograaf gespecialiseerd in koken en lifestyles. Ik ben dol op mijn werk. Ik hou van lachende gezichten en mooie landschappen (en mooie hotels). Ik ben een ultra-foodie. Ik heb zachte en warme kleuren nodig in mijn leven, en ik zou absoluut alles doen voor mijn dochter <3.

Is interieur design belangrijk voor je? 

Oh zeker! Ik studeerde toegepaste kunst, en interieur design was een belangrijk onderdeel van de syllabus. Ik vond het zo leuk dat ik bijna een carrière op dat gebied was begonnen. Ik denk dat het zo belangrijk is dat het huis een oase van rust is. Het verandert alles!  Het creëren van kamers en harmonieuze sferen met een hoge feel-good factor is echt een geweldige carrière. 

Waarom heb je voor Gerflor gekozen tijdens dit project? 

Ten eerste vanwege het opvallende en praktische ontwerp.  In principe wilde ik een terrazzo-vloer... maar dat zou een enorme klus zijn geweest (de hele keuken verplaatsen, de vloer opbreken, de vloer afwerken, de steen leggen en de keuken opnieuw inrichten). Mijn wederhelft was helemaal niet bereid zo'n groot project aan te pakken, vooral omdat hij de tegels niet wilde aanraken. Toen ontdekte ik de producten van Gerflor. Ik was meteen verkocht. Zo wil ik mijn hele huis!  Supersnelle installatie, schoon, duurzaam, opvallend, een breed scala aan patronen en geen noodzaak om de bestaande vloer te slopen. Kortom, het was het perfecte product (Texline Confetti Beige). 

Is je keuze beïnvloed door Gerflor's duurzaamheidsbeleid? 

Toen ik achteraf de milieuverplichtingen van Gerflor bekeek, stelde me dat alleen maar gerust dat ik de juiste keuze had gemaakt!!! Ik vind hun producten zo geweldig dat ik al mijn vrienden en familie over hen heb verteld, niet alleen over hun ethische geloofsbrieven, maar ook over hun stijlvolle ontwerpen. 

Wat waren je eerste indrukken een paar weken na het leggen? 

Ik vind het heel mooi! De kamer is duizend keer helderder zo. Het is rustgevend, maar heeft toch veel karakter. Zelfs met huisdieren en een kind ziet de vloer er niet vies uit (dankzij het confetti design ;) ). Het is veel aangenamer om op te lopen dan tegels. En je breekt minder dingen als je borden of glazen laat vallen :).  Ik hou er echt van! 

Wat is je volgende ontwerp project? 

Ha ha, ik denk dat ik er teveel heb! Het thuiskantoor (Texline Confetti), de logeerkamer (Paris Blond), beide badkamers (Playa White), de tuinkamer (Harbor Nature)... en tot slot... een enorme schuur (ook met Confetti) die opgeknapt moet worden! Ik heb mijn handen behoorlijk vol!!! :) Ik zal zeker geen tijd hebben om me te vervelen :) 

Relevante artikelen:

Interior Designer: visualiseer jouw project!

Voeg onze vloeren in real-time toe aan de door jouw geselecteerde foto en kies de perfecte kleur voor bij jou thuis!

Je zult de perfecte vloer vinden die de hele sfeer van jouw huis zal veranderen.

Probeer nu!
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.