Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Bright bedroom

De lichtrijke en frisse slaapkamer van Océane

Client
Océane @bebepantoufle
Place
Slaapkamer
Project type
Renovatie
Size
10m²
Products
Senso Premium Clic - 0286 Sunny White

De lichtrijke en frisse slaapkamer van Océane

Een paar weken geleden nam Océane van de blog @bebepantoufle contact met ons op, omdat ze haar slaapkamer opnieuw wilde inrichten en van haar verouderde keramische tegels af wilde. Het was belangrijk voor haar om het werk zelf te doen. Daarom had ze een lichte vloer nodig die gemakkelijk te plaatsen is en die weinig materiaal en gereedschap vereiste.

Een logische keuze

Het was niet meer dan logisch dat we besloten haar een handje te helpen bij de make-over door haar de mogelijkheid te bieden haar slaapkamer te moderniseren met een imitatieparketvloer. Na uitgebreid zoeken koos ze voor het dessin Sunny White voor de PVC-planken uit de Senso Premium Clic-serie en de ultra-realistische houtimitatie.

Deze serie is uitgerust met het kliksysteem van Gerflor, waarmee de vloeroplossingen snel en gemakkelijk kunnen worden gelegd zonder dat er een vakman aan te pas moet komen. Het gereedschap dat nodig is om de vloerbedekking te plaatsen bestaat uit een meetlint, een hamer en een hobbymes.

bright room
pose

Het resultaat

Océane vertelde ons: "Het eindresultaat is geweldig! Het brengt helderheid en veel licht in de verschillende kamers, met een vleugje warmte dat afkomstig is van de authentieke uitstraling van het hout."

Haar nieuwe PVC-vloer is comfortabel om op te lopen en geeft de hele kamer een warmer en uitnodigender gevoel. Het vervangen van de vloer heeft deze kamer een echte facelift gegeven.

Bekijk zelf het resultaat!

De wens van Océane voor een imitatie parketvloer is eindelijk in vervulling gegaan. Ze hoeft haar vloer niet langer te verbergen door hem te bedekken met vloerkleden.Wat is nu het voordeel van renoveren met een PVC vloerbedekking? Ze kan afscheid nemen van al die uren die ze besteedde aan het boenen van haar oude vloer met was of olie, want de nieuwe vloer is alleen van PVC.

Resultaat voor en na de renovatie

oceane before
photos_après.png

Relevante artikelen:

Interior Designer: visualiseer jouw project!

Voeg onze vloeren in real-time toe aan de door jouw geselecteerde foto en kies de perfecte kleur voor bij jou thuis!

Je zult de perfecte vloer vinden die de hele sfeer van jouw huis zal veranderen.

Probeer nu!
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.