Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
june

Een samenwerking tussen Instagram influencer June Sixty-Five en Gerflor

Client
June Sixty-Five
Type
Woonkamer
Project type
Renovatie
Size
80m²
Products
Senso Premium Clic - Sunny White

Een nieuwe vloer voor lifestyle blogger June Sixty-Five

Een ontmoeting werd een avontuur. June Sixty-Five is een mode- en lifestyleblogger die reist van Montpellier naar Parijs en, meer recentelijk, Los Angeles. June Sixty-Five is gepassioneerd door etnische decoratie en heeft de hele wereld afgezocht. Ze wilde graag de tegelvloer van haar appartement vervangen, die niet strookte met de sfeer die ze wilde creëren. Ze wendde zich tot Gerflor en haar Luxury Vinyl Tiles om haar vloerrenovatieproject tot leven te brengen, waarbij ze belang hechtte aan criteria als het esthetische uiterlijk van de vloer en het installatie- en onderhoudsgemak. Het resultaat? Lees het hieronder... Goed teamwerk voor een zeer geslaagde renovatie!

Een boeiend dialoog

Nadat ze een van onze producten uit de Senso Premium Clic-serie had gekozen en deze samen met de Gerflor-teams had gelegd, vertelde June Sixty-Five ons over haar keuze en haar eerste indrukken na de installatie. Hier volgen enkele fragmenten uit ons gesprek met deze jonge en verfijnde, maar ook zeer drukke vrouw, die de inrichting van haar appartement niet wilde opofferen aan haar leven als zeer gewilde zakenvrouw. Bekijk hieronder het gesprek.

Wie ben jij?

Mijn naam is Federica en ik woon in Montpellier. Ik ben een modeblogger en ik richt me ook op lifestyle onderwerpen en interieur design.

Is interieur design belangrijk voor je?

Na mode is interieurdesign een echte passie. Ik hou echt van decoreren, interieurwinkels bezoeken, trends bestuderen en de beschikbare producten bekijken. Thuis is mijn stijl nogal etnisch, een beetje bohemien - het is echt iets dat me 100% inspireert.

Waarom koos u voor vinyl LVT voor uw vloerrenovatieproject?

Aanvankelijk wilde ik de bestaande vloer bekleden met gelamineerd parket. Ik sprak erover met de beste vriend van mijn vriend. Hij vroeg me: "Waarom kies je niet voor vinyltegels?" --- Mijn eerste reactie was: "Nee, die zijn lelijk! Vinyl is een no-no! --- En hij zei tegen me: 'Nou, je moet eens kijken, want nu maken ze dingen die er echt goed uitzien.' --- Ik ging naar een winkel om te kijken. En uiteindelijk was ik overtuigd! Ik realiseerde me dat mijn indruk van vinyltegels gebaseerd was op lino vloeren van 15 jaar geleden. Voor mij waren klikbare vinyl planken een perfecte oplossing. Er wordt geen lijm gebruikt. Ze zijn gemakkelijk te installeren. Ze kunnen gemakkelijk worden verwijderd als we het appartement verlaten. Ze zijn ook erg dun, zodat het niet nodig is om de deuren te schaven. De tegels zijn ook getextureerd, waardoor ze zeer realistisch zijn. Zo kwam ik tot mijn besluit. En ik zei tegen mezelf dat dit ongetwijfeld de oplossing was die ik nodig had voor mijn vloer.

June 65
Sunny Light cuisine June 65

Waarom heb je voor Gerflor gekozen?

Nadat ik verschillende winkels had bezocht, besefte ik dat Gerflor een merk was dat bijna overal aanwezig was. Ik ontdekte dat ze een breed assortiment hadden, veel keuze... Toen ik beter keek naar wat het merk doet, vond ik een aantal vloeroplossingen die ik echt mooi vond.

Viel je voor een bepaald ontwerp in het bijzonder?

Aanvankelijk was ik verscheurd tussen twee series: Sunny White (uit de Senso Premium Clic-collectie, noot van de redactie), die ik heb gekozen, en Crepato Clear (uit de Virtuo-collectie, noot van de redactie). Ik vond de look van Crepato erg mooi: vrij oud, verweerd en beschadigd hout. Het was ook erg realistisch. Ik werd er verliefd op, maar het probleem was dat ik bang was dat alles bij elkaar te veel zou zijn, omdat mijn interieurontwerp erg etnisch en nogal overdreven gedecoreerd is. Daarom ging ik liever voor iets dat eenvoudiger, lichter en neutraler was. Daarom heb ik gekozen voor Sunny White, dat ook het verweerde houteffect heeft.

Wat was jouw eerste indrukken na de eerste installatiedag?

Ik was onder de indruk van het gemak waarmee het te installeren was. Alles wat je nodig hebt is een afbreekmes om de planken te snijden, indien nodig. Het is uiterst eenvoudig en overtrof mijn verwachtingen. Je hoeft ze alleen maar vast te klikken en vast te tikken. Ik had niet gedacht dat het zo gemakkelijk zou zijn. Ik was erg onder de indruk. Eenmaal op zijn plaats is de vloer, wat betreft de reflecties veroorzaakt door de ramen, zeer realistisch, zelfs tegen het licht in. Op dit moment ben ik zeer tevreden en ik kijk ernaar uit om de hele kamer afgewerkt te zien.

Recyclebaar, is dat belangrijk voor jou?

Ik was nogal verrast toen ik hoorde dat het een 100% recyclebare serie was en ook gemaakt van gerecycleerde materialen. Het feit dat het kan worden gerecycled is niet vanzelfsprekend en ik denk dat het een punt van verdienste is. De wetenschap dat de vloer in Frankrijk is gemaakt voegt ook waarde toe. Daardoor is de ecologische voetafdruk van het product duidelijk kleiner.

Wat is jouw volgende project?

Ik wachtte tot de vloer klaar was voordat ik de kamer inrichtte, omdat ik niet verder kon kijken dan de bestaande tegelvloer. Het volgende project wordt mijn patio. En ik ga mezelf echt verwennen!

Relevante artikelen:

Interior Designer: visualiseer jouw project!

Voeg onze vloeren in real-time toe aan de door jouw geselecteerde foto en kies de perfecte kleur voor bij jou thuis!

Je zult de perfecte vloer vinden die de hele sfeer van jouw huis zal veranderen.

Probeer nu!
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.