Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
A successful first renovation

Een onherkenbare slaapkamer bij Lydie thuis

Client
Lydie (@home_renov_passion)
Type
Slaapkamer, keuken en woonkamer
Project type
Renovatie
Size
36m²
Products
Senso Premium Clic - 1196 Kariba Taupe en 0829 Authentic Blond

Een geslaagde tweede renovatie

Renovatie- en interieurfanaat Lydie @home_renov_passion woont in het zuidwesten van Frankrijk (in Charente-Maritime om precies te zijn). In maart vroeg ze ons om hulp bij de verbouwing van haar slaapkamer, keuken en woonkamer. Hierbij het resultaat!

Opnieuw Gerflor

Lydie is geen onbekende van onze producten, aangezien ze haar woonkamer en keuken al eerder had gerenoveerd met Gerflor, besloot ze opnieuw te kiezen voor een Gerflor PVC vloerbedekking. Bij de renovatie van haar woonkamer koos ze voor het dessin Kariba Taupe uit de Senso Premium Clic serie. Ze hield van het ingenieuze kliksysteem en de eenvoudig te plaatsen planken. Het was vanzelfsprekend dat Lydie hetzelfde product opnieuw wilde gebruiken om haar ouderlijke suite te renoveren.

Een nieuwe kamer badend in het licht

Deze keer koos ze voor het dessin Authentic Blond om haar oude ruwe parketvloer te bedekken. Ze wilde meer licht en een zachtere toets in de kamer brengen, dus koos ze voor een blond imitatiehoutvinyl. Het comfort onder de voeten en de zonovergoten kleuren van de vloeroplossingen transformeerden haar ouderlijke suite.

Het voordeel van het Senso Premium Clic assortiment is bovendien dat het producten bevat die bestand zijn tegen stoten en krassen, waardoor ze geschikt zijn voor de verschillende kamers in huis. Van de keuken tot de slaapkamer en de badkamer, dit assortiment is de ideale oplossing voor elke situatie.

Cusine Renovee

Een ingrijpende transformatie

Lydie heeft nu een nieuwe vloerbedekking die perfect lijkt op een houten parketvloer, maar zonder de nadelen. De transformatie is ingrijpend en de slaapkamer heeft een compleet nieuwe dimensie gekregen met een helderder, zachter en toch moderner gevoel.

Precies zoals ze wilde, zijn de PVC-planken van Gerflor gemakkelijk schoon te maken, laten ze geen vlekken achter en vereisen ze geen specifiek onderhoud, in tegenstelling tot een echte parketvloer (niet schuren en boenen).

Resultaat voor en na de renovatie

Avant
parental suite after

Relevante artikelen:

Interior Designer: visualiseer jouw project!

Voeg onze vloeren in real-time toe aan de door jouw geselecteerde foto en kies de perfecte kleur voor bij jou thuis!

Je zult de perfecte vloer vinden die de hele sfeer van jouw huis zal veranderen.

Probeer nu!
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.