Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
_40athiseo_.jpg

Gangen en entree samen in harmonie

Client
Diverse klanten
Type
Entree en gangen
Project type
Renovatie
Size
10 m²
Products
Senso Premium Clic 0837 Columbia, Senso Premium Easy 1033 Cordoba Champagne en 0358 Puzzle

Breng jouw (entree)gangen tot leven met Gerflor!

De entree en gangen zijn ruimtes die grotere woonvertrekken met elkaar verbinden en moeten met zorg worden ingericht om een huis een vleugje stijl te geven. Door een gebrek aan ideeën worden deze ruimtes vaak vergeten. Ze lijken misschien moeilijk in te richten vanwege hun lange indeling, maar er is niet veel voor nodig om ze echt tot leven te brengen: een paar foto's, een vintage bankje of een mooie groene plant en, bovenal, een Gerflor vloer die gemakkelijk schoon te maken is - een must voor deze drukbezochte ruimtes. Met stijlvolle en originele patronen om karakter toe te voegen, kun je deze ruimtes echt uniek maken.

Vier prachtvoorbeelden met Gerflor!

@renovatie_maison_nantaise

Hier is een voorproefje van onze mooiste inspiraties voor deze lastige ruimtes! In ons eerste voorbeeld hebben we deze gang voorzien van Cordoba Champagne, uit de Senso Premium Easy collectie: het past perfect bij het massieve parket van @renovatie_maison_nantaise! Deze zuidelijke tint geeft de gang een zachte en warme uitstraling. Dit patroon is zorgvuldig gekozen en past goed bij warme kleuren en natuurlijke materialen.

renovation-maison-nantaise.jpg
@elledekor

In een lange gang is niet veel nodig om een gevoel van ruimte en licht te behouden. Groene planten breken een witte gang, terwijl een neutrale stroom alle kamers van het huis met elkaar verbindt. Een prachtige fotowand, zoals deze van @elledekor, kan deze ruimte verfraaien en veranderen in een echt rariteitenkabinet: een ideale plek om de gelukkige herinneringen van het gezin tentoon te stellen. Een mooie rieten kroonluchter ten slotte brengt het geheel samen met een warme en gezellige toets. 

elledkor1.jpg
@deco_orane

Aantrekkelijk gestructureerde meubels, planken en decoraties bieden een geweldige mogelijkheid om een hal een persoonlijk tintje te geven. Hierbij is het mogelijk een stoel toe te voegen of zelfs een mini kantoorhoekje te creëren, net als @deco_orane, die koos voor Senso Premium Clic Columbia. Een prachtig en slim ontworpen gang!

Columbia Hall
@athiseo

Tot slot hebben we @athiseo, die deze uiterst geslaagde renovatie uitvoerde met de Senso Premium Easy serie in de kleur Puzzle wood, die het effect geeft van een elegant licht hout met zichtbare knoesten. Senso Premium Easy is een open uitnodiging om uw vloerbedekking een persoonlijk tintje te geven door de verschillende dessins naar hartenlust te mixen en te matchen! Alle modellen in deze collectie kunnen met elkaar worden gecombineerd, zodat je verschillende ruimtes in huis van elkaar kunt scheiden of zelfs originele designs kunt creëren. Geef uw vloer een make-over en maak er uw eigen trots van. 

_40athiseo_1.jpg

Relevante artikelen:

Interior Designer: visualiseer jouw project!

Voeg onze vloeren in real-time toe aan de door jouw geselecteerde foto en kies de perfecte kleur voor bij jou thuis!

Je zult de perfecte vloer vinden die de hele sfeer van jouw huis zal veranderen.

Probeer nu!
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.