Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Bathroom renovation

Stijlvolle en levendige badkamers dankzij Gerflor

Client
Diverse klanten
Type
Badkamers
Project type
Renovatie
Size
10m²
Products
Diverse decoren

Al onze inspiraties voor trendy en duurzame badkamers!

Droom jij ervan de tegelvloer in jouw badkamer te vervangen? Een badkamervloer moet waterdicht, functioneel en esthetisch zijn! Te ingewikkeld, zeg je? Niet voor onze ambassadeurs en beïnvloeders die de uitdaging zijn aangegaan om hun badkamers zowel mooi als praktisch te maken. Dus, klaar voor nog meer prachtige home tours? Laten we beginnen!

@renovation_maison_nantaise’

Zowel onze klanten als onze beïnvloeders begrijpen dat vinyl voor de badkamervloer gemoedsrust biedt. Voor ruimtes met veel water, zoals een badkamer, is een PVC-vloer essentieel. Behalve dat vinyl waterdicht is, heeft het ook het voordeel dat het een grote verscheidenheid aan designs biedt: kies voor een vinylvloer voor uw badkamer of toilet die bestand is tegen spatten en die wordt geleverd in het patroon en/of de kleur die u wilt. Hier is een klein voorproefje van onze mooiste inspiraties voor deze natte ruimtes! In ons eerste voorbeeld hebben we een toilet uitgerust met Cordoba Champagne, uit de Senso Premium Easy Collection: het past perfect bij het massieve parket van @renovatie_maison_nantaise!

renovation maison nantaise gerflor
@mini_loft_bordelais

Hier heeft een koppel uit Bordeaux, @mini_loft_bordelais, een prachtig zolderappartement ingericht. Om een contrast te creëren met de prachtige originele parketvloer, hebben ze gekozen voor onze zeer inspirerende Cordoba Black om hun badkamer ultra trendy te maken! Deze kleur is verkrijgbaar in tegelformaat voor eenvoudige installatie uit de Senso Premium Easy Collection, en ook in een vinylplaat met textielrug uit de Texline Collection, die een uitstekende geluidsabsorptie biedt: niets dan voordelen!

bathroom renovation
@aventuremaisondeco

@aventuremaisondeco koos voor de Provence Black and White, verkrijgbaar in onze iconische collectie Texline vinylplaten met textielrug, gecombineerd met klassieke decoratie en een zwart aluminium douchescherm. Deze vloer is zeer typisch voor mediterrane ruimtes en voegt een originele en kleurrijke toets toe.

renovation_salle_de_bain_texline
@ana.home.decoration

Tot slot hebben we @ana.home.decoration, die deze superstijlvolle lay-out heeft gemaakt met het tegeleffect-vinyl Provence Gold uit het Senso Premium Easy-assortiment. Het past perfect bij het elegante lichte hout met zichtbare knoesten van onze Puzzle houtkleur en creëert een kleurrijk, design tapijteffect. Senso Premium Easy is een open uitnodiging om jowuw vloerbedekking een persoonlijk tintje te geven door de verschillende dessins naar hartenlust te mixen en te matchen! Alle modellen in deze collectie kunnen met elkaar worden gecombineerd, zodat je verschillende ruimtes in huis van elkaar kunt scheiden of zelfs originele ontwerpen kunt maken. Geef jouw vloer een make-over en maak er uw eigen trots van.

bathroom renovation senso premium easy

Relevante artikelen:

Keywest serenity - Bathroom.jpg

Interior Designer: visualiseer jouw project!

Voeg onze vloeren in real-time toe aan de door jouw geselecteerde foto en kies de perfecte kleur voor bij jou thuis!

Je zult de perfecte vloer vinden die de hele sfeer van jouw huis zal veranderen.

Probeer nu!
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.