Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
sans_titre.png

Binnen in het kleine en knusse huis van Adeline

Client
Adeline (@une.fille.de.provence)
Type
Woonkamer
Project type
Renovatie
Size
30m²
Products
Senso Premium Clic - 0828 Authentic Nature

De knusse boerderijwoning van Adeline

De zonnige dagen en het warme weer in de Provence brengt energie om het interieur op te knappen. Adeline (@une.fille.de.provence ) is geen uitzondering op deze regel. Een zeer gemotiveerde Adeline nam contact met ons op om de favoriete kamer van haar huis te renoveren, een kamer waar ze minstens 10 maanden per jaar doorbrengt. Een uiterst belangrijke kamer dus!

Een multifunctionele kamer

De woonkamer is een dynamische leefruimte die voortdurend in beweging is. Het dient als eetkamer, maar ook als ruimte voor creativiteit, lezen of chillen. De grote erkers zorgen voor veel licht en brengen de tuin schijnbaar naar binnen. 

Bij de renovatie van haar vloer wilde Adeline de ruimte een warme en authentieke uitstraling geven. Daarom stelden we verschillende assortimenten voor met ultra-realistische imitatiehoutdessins. Adeline verloor geen tijd bij het kiezen van de stijl, want het was liefde op het eerste gezicht met het #AuthenticNature-dessin uit het Senso Premium Clic-assortiment

Renovatiewerk

Het renovatiewerk liet ze liever aan haar man over. Nadat hij zijn mouwen had opgestroopt en zijn trouwe hamer had gepakt, begon hij met het aanbrengen van de klikbare planken. In slechts enkele uren werden de keramische tegels verborgen onder een prachtige vinylvloer met gebleekt houteffect! 

Adeline licht toe:  "Mijn man vond het erg leuk om de Senso Premium Clic-planken te plaatsen. Ze waren zo gemakkelijk te plaatsen, gemakkelijk te snijden en snel te installeren dat we er geen professional bij hoefden te halen. Bovendien is dit assortiment waterbestendig en kan het in elke kamer van het huis worden gebruikt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat er water op de vloer komt. Dankzij de dikke slijtlaag laat deze vloerbedekking geen water doorsijpelen. 

1.png
2.png

De ervaring van Adeline

"Toen we deze kamer wilden renoveren, wilden we een warmere en meer authentieke sfeer creëren en een vloer leggen die zo schoon mogelijk blijft, omdat we op het platteland wonen en vier honden hebben... Gerflor voldeed aan alle eisen. We brengen elke dag graag tijd door in de kamer. De kamer lijkt groter, op blote voeten lopen is zo aangenaam en de vloer is echt gemakkelijk schoon te maken! Dank aan het Gerflor-team. Adeline" 

Resultaat voor en na de renovatie

avant_2.png
sans_titre.png

Relevante artikelen:

Interior Designer: visualiseer jouw vloer!

Voeg onze vloeren in real-time toe aan de door jouw geselecteerde foto en kies de perfecte kleur voor bij jou thuis!

Je zult de perfecte vloer vinden die de hele sfeer van jouw huis zal veranderen.

Probeer nu!
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.