Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Cuisine - Sunny Light

Ervaar de schoonheid van licht hout met de Sunny Light vinylvloer uit de Virtuo serie

Natuurlijke, Scandinavische en bohemienachtige sferen, maar ook stijlvolle, strakke en moderne interieurs... Sunny Light is een echte kameleon die jouw interieur naar een nog hoger niveau tilt!

Scandinavische bohemien trend
Wordt dit jouw favoriet?

De Scandinavische bohemian trend die voorkomt uit de combinatie van Scandinavische interieurs en de bohemische trend. Het wordt hier belichaamd door het Sunny Light decor, een lichte houtsoort die karakter en zachtheid brengt in dit interieur. Zo, overgehaald?

Een stijlvol licht houtdesign voor het hele huis 

Parket is de enige vloerbedekking die elke ruimte extra stijl geeft! Met PVC-vloeroplossingen zijn er geen grenzen aan de charme van deze natuurlijke inspiratie, of het nu gaat om uitzonderlijke ondoordringbaarheid in natte ruimtes, superieure weerstand tegen vlekken, slijtage in woonkamers of perfecte vlekbestendigheid in keukens... zonder de eenvoudige en verfijnde adel van een licht en helder houtpatroon te vergeten! 

Eén lichte houten vinyl vloerbedekking voor tientallen decoratieve mogelijkheden 

Dus is het Sunny Light design een kameleon? Absoluut! Haar elegantie zal de door jou gekozen decoratie ondersteunen. Vlechtwerk, groene planten en materiaaleffecten (linnen of borduurwerk) op de kussens zullen zijn bohemienachtige kant naar voren brengen. Combineer met licht houten meubilair, kleuren en geometrische patronen om zijn Scandinavische karakter te onthullen. Met strakke lijnen en een minimalistische stijl past jouw Sunny Light vinyl vloerbedekking perfect in op een modern interieur. Combineer zwart met metaal om een helder en eigentijds industrieel interieur te creëren. Een echte speeltuin voor het oproepen van verschillende stijlen! 

Met PVC kun je lef tonen door dessins te mixen en te matchen voor een contrasterende look! 

Een open keuken, een nis in de woonkamer, openslaande deuren naar een overkapping of veranda, een eethoek, een gezellige knusse ruimte ... afhankelijk van jouw huis en levensstijl kunnen sommige delen van de woning worden versterkt met een contrasterende vloer. Het Sunny Light design gaat naadloos samen met talloze combinaties, zoals cementtegels of een geometrisch patroon in de eethoek of keuken, een Terrazzo dessin in de kinderkamers en mineraal beton in de badkamer. Met zijn natuurlijke uitstraling past Sunny Light bij de meest uiteenlopende smaken. 

Clic-tegels en Dryback planken voor eenvoudige montage 

Het Sunny Light dessin is beschikbaar in het Virtuo assortiment en biedt twee verschillende legmethoden: Clic tegels en verlijmbare planken. De eerste vraag die jij je bij het plaatsen moet stellen is direct een belangrijke: in welke richting moet de vloer worden gelegd? Hoewel er uitzonderingen zijn (afhankelijk van de plaats van deuren en waar het natuurlijke licht de kamer binnenkomt), is een algemene vuistregel om een vinylvloer in de lengte te leggen om de kamer optisch te vergroten. Daarentegen leg je een vloer bij smalle kamers in de breedte om deze optisch te verbreden. Logisch als je erover nadenkt!

Vinyl heeft zijn plaats in Scandinavische woninginterieurs 

De Scandinavische trend wordt gekenmerkt door een aantal criteria, zoals blond gekleurd hout, lage kasten, strakke lijnen en zachte verlichting. Bovenal moet het interieur eenoase van rust zijn die tevens gezellig oogt! Vloerkleden, dikke tapijten, kussens met geometrische patronen... en al het andere dat een gevoel van innerlijke rust in huis creëert!

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.