Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
le_petit_marius_diy_credence_cuisine.jpg

Maak van jouw vloerrestanten een onweerstaanbare spatwand!

Weet jij niet wat je met de overgebleven restanten van de vloer moet? Wij hebben een alternatieve oplossing voor onze vloeren gevonden! Natuurlijk biedt Gerflor voornamelijk PVC-vloeroplossingen, maar niets houdt jou tegen om ze op iets anders dan een vloer te leggen...

Hier bij Gerflor houden we ervan om een frisse blik te werpen op oude keramische tegels en ze te gebruiken als inspiratie om trendy patronen en kleuren te bedenken. Alexandra (Instagram account @le_petit_marius) stuurde ons haar uitstekende tip voor een alternatief gebruik van onze Gerflor tegels.

Een decoratieve keukenspatwand

Gedreven door de chique bohemian trend maken oude cementtegels een sterke comeback voor vloeren, splashbacks en wandtegels. Het idee van cementtegels kwam bij haar op toen ze in haar plaatselijke woonwinkels en doe-het-zelfzaken rondsnuffelde.

Ze wilde graag zo'n spatwand voor haar keuken, maar wilde niet te veel ingrijpende veranderingen, dus leek het gebruik van PVC-tegels een voor de hand liggende oplossing. Daarom besloot Alexandra de tegels uit de Senso Premium zelfklevende collectie een andere bestemming te geven door ze als keukenspatwand te gebruiken. 

article_diy_credence.jpg

In deze collectie is het Cordoba-design verkrijgbaar in zwart-wit en een zandkleur, terwijl het in onze andere collecties in een hele reeks kleuren verkrijgbaar is om jouw keuken karakter en een originele uitstraling te geven.

rs39145_cordoba_black_white_-_frontal.jpg

Cordoba Black & White

cordoba_ivory.jpg

Cordoba Ivory

Een duurzame en authentieke oplossing voor jouw keuken

Deze PVC vloeroplossingen zijn uitstekend waterdicht, zodat ze zonder enige vrees in natte ruimtes kunnen worden gelegd. 

Om het cementtegeleffect nog realistischer te maken, heeft Alexandra tussen de verschillende tegels een opening gelaten om ze met een voeg te verbinden. 

Een uitstekend idee om de ruimte extra karakter en authenticiteit te geven en te spelen met de sfeer van de keuken. 

DIY

Als dit idee jou bevalt en je besluit uw spatwand te vervangen door een van onze vloeroplossingen, tag ons dan gerust op ons Instagram-account (@gerflorbenelux) en we delen jouw creaties graag! 

*Waarschuwing! We presenteren hier een ander vloergebruik, de Gerflor garantie dekt geen schade in deze context*.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.