Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Sunny Light cuisine June 65

Far Away: een vleugje fantasie

Het voordeel van de etnische trend is dat hij verenigbaar is met praktisch alle kleuren. Het hoofdpalet bestaat hoofdzakelijk uit verzadigde kleuren (geel, bruin, oranje en rood) en af en toe een vleugje turkoois, fuchsia en koraal. Daarom zijn vaardigheid en zorgvuldigheid vereist bij het werken met deze overvloed aan kleuren. De beste manier om een episch ontwerpfiasco te voorkomen, is genoegen te nemen met drie of vier hoofdkleuren.

 

De Far Away trend is een mix van invloeden die zorgvuldig zijn geselecteerd uit verschillende culturen en wooninterieurs uit de hele wereld. Wax, tribal, Boheems, Indiaas, exotisch... deze verschillende stijlen zijn harmonieus gecombineerd tot een werkelijk uniek ontwerp. Far Away is ook een van de meest creatieve trends en kan de verbeelding prikkelen van iedereen die de wilde kant ervan durft te omarmen. Het belangrijkste kenmerk van dit ontwerp is dat het een gevoel van ontsnapping biedt. De etnische stijl neemt bewust afstand van andere traditionele ontwerpen en wil beelden oproepen van verre landen. Om de perfecte etnische sfeer te creëren is een zekere kennis van interieurdesign vereist. Kleuren en patronen spelen natuurlijk een doorslaggevende rol, maar ook de materialen zelf. 

Bij meubels zijn primaire texturen duidelijk on-trend! Hout blijft met zijn natuurlijke uitstraling bovenaan de hitlijsten van de ethische stijl staan. Vooral bepaalde houtsoorten zijn favoriet door hun vele kleuren en hun verschillende nerven, die de indruk wekken dat het voorwerp uit een stuk schors is gehouwen. Ook ongekleurd riet, rotan en andere plantenvezels kunnen worden gebruikt op de fauteuils of als potdeksels. Maar een etnisch interieur is niet compleet zonder een metalen toets. Of het nu gaat om een plank of het uiteinde van een bank, een enkele toets van donker metaal volstaat om het sterke karakter ervan in dit exotische interieur voelbaar te maken.

Sunny White

Om deze trend te presenteren heeft onze ontwerper Gino Venturelli gekozen voor de afwerking Sunny White uit de Senso Premium Clic collectie. Dit ontwerp omarmt een Boheemse en exotische stijl, die wordt weerspiegeld in de planken met hun verouderde en natuurlijke uitstraling. "Voeg een vleugje fantasie toe, gebruik krachtige penseelstreken om de etnische stijl te benadrukken, breng een exotisch tintje aan en voeg ten slotte een unieke en soms kitscherige pop-art collage toe met een pure, eclectische en vrolijke uitstraling. Versier met oude maskers, talismannen, geweven matten, extravagant geborduurde tapijten, votief tatoeages en kleuren met pigmenten die de gekozen regio kenmerken.

Sunny White, Senso Premium Clic collectie
Ontdek meer
Sunny White Salon
Columbia Pearl, Senso Clic 30 collectie
Ontdek meer
Columbia Pearl Salon
rs36949_sunny_nature_kitchen-lpr.

Visualiseer jouw vloer

Ben jij bezig met een renovatieproject? Wil jij jouw woonkamer gezelliger maken? Of wil je jouw badkamer voorzien van een nieuwe look?

Integreer in realtime onze vloeren op jouw eigen foto en selecteer de perfecte kleur die bij jouw huis past. Met een nieuwe vloer kunt je de hele sfeer van een huis veranderen.

Probeer nu

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve informatie, tips, installatie-instructies, inspiraties, nieuwe producten, nieuws en de evenementen waaraan wij deelnemen...

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.