Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Sunny White salon tendance bleu

Blauw: artistieke elegantie

Blauw is verkrijgbaar in talloze tinten en kan een sublieme toets geven aan moderne interieurs. Deze kleur roept beelden op van de beroemde daken van de huizen op Santorini, en doet het uitstekend in combinatie met sprankelend wit.

Gekruid met een vleugje oker of mosterdgeel kan blauw een verbazingwekkende dimensie geven aan een interieur.

Blauw is even betoverend als rustgevend, met een oneindige keuze aan tinten die onze stemming weerspiegelen en onze verbeelding aanwakkeren. Met zijn elegante en zuivere kleur werd blauw door de oude Egyptenaren beschouwd als de kleur van de goden. Zijn verschillende tinten zijn ongelooflijk subtiel en kunnen de stemming van een kamer gemakkelijk veranderen afhankelijk van het licht.

Een universele schoonheid

Blauw heeft alle elegantie van een maatpak. Blauw als de hypnotiserende kleur van kunstenaar Yves Klein, het levendige blauw van een neonbord, de tijdloze verfijning van het turquoise dat voor Wedgwood porselein wordt gebruikt, de universele schoonheid van het blauw in de patronen van textielontwerper William Morris, de verfijning van indigo geverfd natuurlijk linnen of het cyaanblauw in vierkleurendruk.

Alma Blue, Texline-collectie
Ontdek meer
Alma Blue Hall
Azay Beige, Texline-collectie
Ontdek meer
Azay beige salon
rs36949_sunny_nature_kitchen-lpr.

Visualiseer jouw vloer

Ben jij bezig met een renovatieproject? Wil jij jouw woonkamer gezelliger maken? Of wil je jouw badkamer voorzien van een nieuwe look?

Integreer in realtime onze vloeren op jouw eigen foto en selecteer de perfecte kleur die bij jouw huis past. Met een nieuwe vloer kunt je de hele sfeer van een huis veranderen.

Probeer nu

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve informatie, tips, installatie-instructies, inspiraties, nieuwe producten, nieuws en de evenementen waaraan wij deelnemen...

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.