Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Columbia livingroom

Welzijn: vloeroplossingen om jouw gezondheid te beschermen

Onze producten zijn een integraal onderdeel van het dagelijks leven van miljoenen mensen overal ter wereld, of het nu gaat om sportvelden, ziekenhuizen, scholen, kantoren of openbare gelegenheden, en zelfs voor thuis. Wij verliezen onze verantwoordelijkheid tegenover onze gebruikers nooit uit het oog.

Daarom leggen wij onszelf de hoogste normen op als het gaat om luchtkwaliteit, gezondheid en de componenten die in onze vloeroplossingen worden gebruikt.

100% REACH-conforme formules

De Europese REACH-verordening (Registration, Evaluation, Authorisation and restriction of CHemicals) wordt beheerd door ECHA (European Chemicals Agency) en vermeldt de chemische stoffen die de menselijke gezondheid aantasten of vermoedelijk aantasten, alsook de manier waarop die chemische stoffen mogen worden gebruikt.

Wij garanderen onze klanten dat onze producten geen stoffen bevatten die op de REACH-beperkingenlijst staan.

gerflor-reach-compliance
Lijmvrije producten

Met hetzelfde doel om de VOC-emissies (vluchtige organische stoffen) die met lijm worden geassocieerd te verminderen, hebben wij een innovatieve reeks producten ontwikkeld die zonder gebruik van lijm kunnen worden geïnstalleerd.

Deze producten kunnen los worden gelegd of alleen worden geïnstalleerd met dubbelzijdig plakband rond de randen van de ruimte.

Wij geloven dat deze los te leggen oplossingen de toekomst zijn voor vloerbedekkingen.

Naast het aanpakken van de zorg voor een betere luchtkwaliteit binnenshuis, zorgen los gelegde oplossingen voor een snellere en eenvoudigere installatie (wat tijd en geld bespaart tijdens het leggen) en een eenvoudigere recycling aan het einde van de levensduur (geen lijm- of egalisatiemiddelresten).

Gerflor versterkt haar reputatie als leider in losliggende vloeroplossingen.

Al sinds 2000 heeft Gerflor losliggende vinylplaten met een textielrug (een door Gerflor gepatenteerde technologie) uitgevonden en gepatenteerd.

Deze producten hebben de gouden standaard gezet als het gaat om lijmvrije installatie. Losse oplossingen zijn momenteel goed voor 25% van de omzet van Gerflor. Naast ons assortiment rolvloeren bieden wij ook los te leggen en in elkaar te klikken tegels en planken met Gerflor's gepatenteerde in elkaar grijpende technologieën.

gerflor-environnement-usage-pose-non-collee
Maak gebruik van innovatie om het schoonmaken te vereenvoudigen en de hygiëne te verbeteren

Zorgen voor eenvoudige reiniging

Het vereenvoudigen en verbeteren van de reiniging van onze vloerbedekkingen is een topprioriteit.

Schoonmaken vertegenwoordigt tussen 18% en 38% van de koolstofvoetafdruk van het product gedurende zijn levenscyclus, omdat het de hoeveelheid water, energie en gebruikte schoonmaakmiddelen beïnvloedt.

Onderhoudsoplossingen kunnen de kosten van de levenscyclus van het product aanzienlijk verlagen door de tijd die aan schoonmaken wordt besteed te verkorten, de hoeveelheid gebruikte verbruiksgoederen te verminderen of een zelfreinigende behandeling overbodig te maken.

Gerflor heeft geïnvesteerd in innovatie om hoogwaardige oppervlaktebehandelingsprocessen te creëren, die essentieel zijn om vloerbedekkingen te beschermen tegen vlekken en vuil en ze gemakkelijker schoon te maken.

Entretien Gerflor
Vermindering van kunstlicht door de kleur van onze vloeroplossingen

In een poging om het visuele comfort voor gebruikers te verbeteren en het energieverbruik voor verlichting te verlagen, hebben we gewerkt aan het verbeteren van de lichtreflectiewaarde van onze vloeroplossingen en kleuren.

Een lichte kleur kan het energieverbruik van een verlichtingssysteem tot 60% verminderen in vergelijking met een donkere kleur.

Met een scala aan lichtreflectiewaarden (LRV) van 6% tot 86% biedt Gerflor een uitgebreid kleurenpalet, waardoor architecten de meest geschikte vloerbedekking kunnen kiezen op basis van de lichtomstandigheden voor elk project.

Kola salle de bain
Een eigen artistieke afdeling voor de mooiste huisinterieurs

De Gerflor Groep heeft altijd een eigen artistieke afdeling gehad.

Het artistieke team richt zich op het verbeteren van het welzijn van onze gebruikers door stemmingen te ontwerpen die zijn afgestemd op onze 10 marktsegmenten. Elk jaar werkt onze artistieke afdeling samen met onze klanten en vooraanstaande beïnvloeders aan de trends die de toekomst zullen bepalen.

Gerflor heeft een catalogus geproduceerd met meer dan 4.000 eigen ontwerpen.

Studio Design Gerflor
Verbetering van de warmte- en geluidsisolatie

In het besef hoezeer geluidsoverlast de levenskwaliteit en het comfort kan beïnvloeden, vooral in de sectoren huisvesting, horeca, gezondheidszorg en onderwijs, hebben wij akoestische versies van onze producten ontwikkeld met een schuim- of kurkrug die het geluid drastisch kunnen verminderen:

  • Contactgeluid veroorzaakt door voorwerpen die vallen en de vloer raken
  • Voetstapgeluiden in de ruimte

Wij bieden ook een reeks specifieke akoestische onderlagen voor vinylplanken en -tegels.

Gerflor aan uw zijde
Service

Een aarzeling, een vraag, een advies over uw project? Neem contact op met de teams van Gerflor voor de beste ondersteuning voor uw behoeften.

Contacteer ons
Contact Gerflor

Gerflor, de beste oplossing voor jouw vloer

De Gerflor Groep ontwerpt, produceert en verkoopt een innovatief, decoratief, milieuvriendelijk en end-to-end assortiment flexibele vloerbedekkingsoplossingen, waaronder snap-together en glue-down vinyltegels, en vinylvloerrollen, van installatie tot afwerking, om jouw interieur te verbeteren, zoals vloeren voor master bedrooms, vloeren voor kinderkamers, vloeren voor keukens en vloeren voor badkamers. 

Ons productassortiment beantwoordt aan de specifieke behoeften van elke markttoepassing. Altijd gericht op meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering - Architectuur, Decoratie, Sport, Technospecifiek. 

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.