Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-conception

Ontwerp: milieuvriendelijk productontwerp

Zodra we een product beginnen te ontwerpen, streven we ernaar de impact ervan op het milieu te verminderen.

Onze oplossingen om meer mileuvriendelijke producten aan te bieden, omvatten het garanderen van duurzame vloerbedekkingen en het kiezen van grondstoffen met een kleinere koolstofvoetafdruk.

Duurzame vloeroplossingen

Omdat de beste manier om hulpbronnen en de planeet te beschermen het aanbieden van duurzame producten is, zet Gerflor zich in om vloerbedekkingen te leveren die de tand des tijds zullen doorstaan.

Met een gemiddelde levensduur van 25 jaar voldoen onze vloerbedekkingen tientallen jaren aan uw technische en esthetische eisen.

Columbia parents
Gerecyclede materialen verwerken in onze vloeroplossingen

Gemiddeld bevatten onze vinylproducten tot 25% gerecyclebare materialen.

Wij beloven dezelfde kwaliteit en technische prestaties voor onze vloerbedekkingen die zijn ontworpen met gerecyclebare componenten.

75% is het gemiddelde percentage gerecyclede of natuurlijke componenten in onze vloerbedekkingen (zoals krijt, zout en gerecycleerde materialen).

gerflor-conception-duree-de-vie
Strikte productcertificeringsregelingen en -labels

Dankzij ons beleid voor duurzame ontwikkeling heeft onze Groep al strikte productcertificeringen en -labels voor onze producten kunnen behalen. Deze normen getuigen van onze inspanningen op de volgende gebieden:

  • Duurzaamheid van de vloerbedekking: UPEC A+
  • Duurzame ontwikkeling: Cradle to Cradle
  • Verminderde uitstoot van vervuilende stoffen: Blue Angel, M1, A+, FloorScore

 

Meer weten
gerflor-environnement-engagements-tonnes

Gerflor's kerngebieden voor een duurzame ontwikkeling

Gerflor aan uw zijde
Service

Een aarzeling, een vraag, een advies over uw project? Neem contact op met de teams van Gerflor voor de beste ondersteuning voor uw behoeften.

Contacteer ons
Contact Gerflor

Gerflor, de beste oplossing voor jouw vloer

De Gerflor Groep ontwerpt, produceert en verkoopt een innovatief, decoratief, milieuvriendelijk en end-to-end assortiment flexibele vloerbedekkingsoplossingen, waaronder snap-together en glue-down vinyltegels, en vinylvloerrollen, van installatie tot afwerking, om jouw interieur te verbeteren, zoals vloeren voor master bedrooms, vloeren voor kinderkamers, vloeren voor keukens en vloeren voor badkamers. 

Ons productassortiment beantwoordt aan de specifieke behoeften van elke markttoepassing. Altijd gericht op meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering - Architectuur, Decoratie, Sport, Technospecifiek. 

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.