Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
columbia_taupe_petite_fille

Contact

Heb je een vraag of informatie nodig voor een project? Laat het ons weten! Onze klantenservice staat klaar om te helpen.

Veelgestelde vragen

Neem contact op met een van onze experts zodat zij jou kunnen ondersteunen bij een project. Dit kan door te bellen naar: + 31 (0) 40 266 1700 of een e-mail te sturen naar: gerflorbelgium@gerflor.com.

Heb je een vloer gevonden? Wil je graag weten waar je deze vloer kan kopen of kan bewonderen bij een verkooppunt? Wij informeren jou graag in onze over de diverse mogelijkheden en voordelen van onze vloeren. Neem dan contact op met een van onze experts. Dit kan door te bellen naar: + 31 (0) 40 266 1700 of een e-mail te sturen naar: gerflorbelgium@gerflor.com.

Maandag t/m vrijdag: 08.30u tot 17.00u

Verkoop binnendienst Gerflor Benelux:

Gerflor Benelux B.V.

Doctor Holtroplaan 30

5652 XR Eindhoven

Postbus 7102

Nederland

Neem contact op met ons

Je hebt een vraag over...

Fill in the form below to contact Gerflor advisors. We will respond as soon as possible.aSelecteer het onderwerp van jouw vraag zodat wij je beter kunnen begeleiden en zo snel mogelijk een antwoord kunnen geven.

Alleen getallen toegestaan.
Adres

Thank you for your message!

Your message has been taken into account and will be processed as soon as possible.
Thank you for your confidence.

Back

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen zoals PVC- en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren voor poses met de afwerking voor de professionals en de particulieren.

Gerflor heeft een breed productaanbod dat aansluit op de specifieke markteisen: onderwijs, gezondheidszorg, kantoren, sport (gymzalen en buitenspeelplaatsen) of residentieel. Voor inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.